Vaar mee met 'zendschip' MV Castor

op .

castor3Vanaf donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni herleeft de zeezender Radio Mi Amigo tijdens het evenement 'Mi Amigo 45'. Het is dit jaar 45 jaar geleden dat Radio Mi Amigo van start ging. Tijdens het evenement wordt er live uitgezonden vanaf het 'zendschip' MV Castor in de haven van Blankenberge. De MV Castor vertrekt daarvoor op woensdag 29 mei vanuit de haven van Rotterdam. Belangstellenden kunnen meevaren aan boord van de MV Castor van Rotterdam naar Blankenberge. Reserveren voor deze unieke reis kan vanaf nu.


Reis mee met de MV Castor van Rotterdam naar Blankenberge
Aanmonsteren aan boord van de MV Castor is op dinsdag 28 mei in de haven van Rotterdam om 20 uur. De overnachting is in Rotterdam aan boord van de MV Castor. Aan boord zijn gedeelde nachtverblijven voor maximaal 4 personen per hut. Het vertrek vanuit Rotterdam is op woensdag 29 mei om 5:30 uur. Het volledige arrangement inclusief overnachting, ontbijt, lunch, koffie en thee op basis van reservering is 95 euro. Voor meer informatie en boekingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel +31 (06) 50 23 23 20.

MV Castor
De Castor is het zusterschip van de Ross Revenge tender "Bellatrix" en van de "Sirius" van Greenpeace. De Castor heeft zelfs één keer de Ross Revenge bevoorraad. Tijdens de uitzendingen van Mi Amigo 45 van donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni is de MV Castor toegankelijk voor bezoekers. Bezoekers kunnen tijdens de uitzendingen van Mi Amigo 45 naar het ruim van de Castor waar de live studio's zich bevinden, beneden dek waar een ruime bar is of even bijpraten op het dek van de Castor.

Mi Amigo 45
De organisatie van Mi Amigo 45 bestaat uit o.a. Gino de Simpelaere, Geert van Dijk, Noël Cordier en Walter Galle. Een flink aantal voormalig DJ's van de zeezender Radio Mi Amigo zal aan de programma's van Mi Amigo 45 meewerken. Ferry Eden, Frans van der Drift, Bert Bennet, Wim de Groot en Serge Haderman zullen in ieder geval meewerken aan Mi Amigo 45. De definitieve programmering wordt binnenkort bekend gemaakt.

Barbecue
Op zaterdag 1 juni vanaf 18 uur wordt er een Barbecue georganiseerd aan boord van de Castor voor bezoekers en het Radio Mi Amigo team. Aanmelden kan t/m 24 mei. De prijs voor deelname aan de Barbecue is 22 euro per persoon. Dit bedrag kan overgemaakt worden naar BE66 9731 4545 2443 ten name van VZW Nordica met vermelding BBQ MA45 en de naam en het aantal personen. Tevens dient een mail gestuurd te worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De bevestigingsmail die na ontvangst van de betaling volgt dient ook als toegang tot de Barbecue.

Weblink: Mi Amigo 40 website

Bron: Geert van Dijk / MediaPages

Tags: Nieuws Actueel