Mi Amigo 45 start testuitzendingen

op .

castorVanaf vandaag is Mi Amigo 45 gestart met online testuitzendingen. Van donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni laat Mi Amigo 45 de zeezender Radio Mi Amigo herleven vanaf het 'zendschip' MV Castor in de haven van Blankenberge. Voormalig Mi Amigo DJ's zoals Ferry Eden, Frans van der Drift, Bert Bennet en Wim de Groot zullen aan dit evenement meewerken. Vandaag is ook de promotiespot voor het evenement gepubliceerd. De uitzendingen van Mi Amigo 45 zullen ook door diverse andere radiostations worden doorgegeven.


Promotiespot Mi Amigo 45 door Eric Hofman by Great Media

Promotie video Mi Amigo 45
Bekijk hier de promotie video van Mi Amigo 45.

Testuitzendingen Mi Amigo 45
Luister live en klik hier voor de popup player van Mi Amigo 45.

Uitzendingen Mi Amigo 45 30 mei t/m 2 juni
De uitzendingen van Mi Amigo 45 zijn vanaf 30 mei online te beluisteren. Maar de programma's zullen vanaf 30 mei ook worden doorgegeven door een groot aantal AM radiostations in Nederland. Onder andere Happy 1395 AM, Seabreeze 1395 AM en Wereldstad Radio Rotterdam 828 AM hebben al toegezegd de programma's van Mi Amigo 45 door te geven.

Reis mee met "zendschip" MV Castor van Rotterdam naar Blankenberge

Aanmonsteren aan boord van de MV Castor is op dinsdag 28 mei in de haven van Rotterdam om 20 uur. De overnachting is in Rotterdam aan boord van de MV Castor. Aan boord zijn gedeelde nachtverblijven voor maximaal 4 personen per hut. Het vertrek vanuit Rotterdam is op woensdag 29 mei om 5:30 uur. Het volledige arrangement inclusief overnachting, ontbijt, lunch, koffie en thee op basis van reservering is 95 euro. Voor meer informatie en boekingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel +31 (06) 50 23 23 20.MV Castor
De Castor is het zusterschip van de Ross Revenge tender "Bellatrix" en van de "Sirius" van Greenpeace. De Castor heeft zelfs één keer de Ross Revenge bevoorraad. Tijdens de uitzendingen van Mi Amigo 45 van donderdag 30 mei t/m zondag 2 juni is de MV Castor toegankelijk voor bezoekers. Bezoekers kunnen tijdens de uitzendingen van Mi Amigo 45 naar het ruim van de Castor waar de live studio's zich bevinden, beneden dek waar een ruime bar is of even bijpraten op het dek van de Castor.

Mi Amigo 45
De organisatie van Mi Amigo 45 bestaat uit o.a. Gino de Simpelaere, Geert van Dijk, Noël Cordier, Walter Galle en Peter de Lathouwer. Een flink aantal voormalig DJ's van de zeezender Radio Mi Amigo zal aan de programma's van Mi Amigo 45 meewerken. Ferry Eden, Frans van der Drift, Bert Bennet, Wim de Groot en Serge Haderman zullen in ieder geval meewerken aan Mi Amigo 45. De definitieve programmering wordt binnenkort bekend gemaakt.

Barbecue
Op zaterdag 1 juni vanaf 18 uur wordt er een Barbecue georganiseerd aan boord van de Castor voor bezoekers en het Radio Mi Amigo team. Aanmelden kan t/m 24 mei. De prijs voor deelname aan de Barbecue is 22 euro per persoon. Dit bedrag kan overgemaakt worden naar BE66 9731 4545 2443 ten name van VZW Nordica met vermelding BBQ MA45 en de naam en het aantal personen. Tevens dient een mail gestuurd te worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De bevestigingsmail die na ontvangst van de betaling volgt dient ook als toegang tot de Barbecue.

Weblink: Mi Amigo 40 website

Bron: Geert van Dijk / MediaPages

Tags: Nieuws Actueel