Voorintekening Mi Amigo boek gestart!

op .

ma45marcferrysergeIn juni is de voorintekening gestart van het Radio Mi Amigo boek van Ferry Eden, dat in september verschijnen zal. Het wordt een groot en dik boek met heel veel illustraties en behandelt niet alleen de geschiedenis van Radio Mi Amigo, maar ook alles wat eraan vooraf ging: Vlaamse Radio Atlantis, de Nederlandse, Britse en Scandinavische zeezenders. De M.V. Mi Amigo bijvoorbeeld maakte vrijwel die hele periode van 1958 tot 1980 mee, maar ook de bizarre geschiedenis van het zendschip Magdalena komt in een hoofdstuk aan de orde.


banmiamigoboeknieuwAls je het boek uitleest begrijp je, hoe de geschiedenis zicht ontrolde en hoe dingen op elkaar volgde. Voor de vaak bizarre verhalen die op waarheid berusten, heb je geen fictie meer nodig! Ook de illustraties vertellen het verhaal en brengen in beeld wat er zoal op zee gebeurde, toen popmuziek nog alleen daarvandaan kwam.

Je kunt nu voor 35 euro voor-intekenen op dit boek, en als je dat bedrag overmaakt ontvang je in september jouw boek thuis, desgewenst genummerd en gesigneerd. Nadien kost het boek € 39,25 in Nederland, België, Engeland, Duitsland en Frankrijk. Behalve voor bestelling van de Mi Amigo usb-stick, kun je op de website www.miamigoboek.eu nu ook voor-intekenen op dit Mi Amigo boek. Je krijgt dan automatisch een bevestiging waarop de bankgegevens voor de overboeking staan. Let op, deze wordt automatisch gegenereerd en kan dus als ‘spam’ in je ‘postvak ongewenst’ belanden! Wees er op tijd bij, de voorinschrijving sluit in de loop van augustus.

Foto: Ferry Eden, met Marc van Amstel en Serge Haderman, tijdens Mi Amigo 45 (Copyright: Edu de Groot)

Bron/tekst: Ferry Eden / MediaPages

Tags: Nieuws Actueel