RockArt extra open in vakantie

op .

boord6Tijdens de zomervakantie is Museum RockArt behalve op donderdag, vrijdag, zaterdag en de 1e zondag van de maand, ook geopend op woensdagmiddag van 13 tot 17 uur. Voor jong en oud is een bezoek aan Museum RockArt zeker de moeite waard. Ouderen herbeleven hun jeugd bij het zien van de uitgebreide collectie en jongeren verbazen zich over onze rijke muziekgeschiedenis. De vrijwilligers van Museum RockArt geven graag uitleg bij de diverse topstukken uit de collectie, zoals de volledig gerestaureerde boordstudio van het Radio Veronica zendschip de Norderney.


Regelmatig worden de vitrines in Museum RockArt aangepast aan actuele gebeurtenissen in de popmuziek zodat er steeds weer verrassende items uit de rijke collectie van het museum te bewonderen zijn. Recent is een nieuwe vitrine in gebruik genomen die geheel is gewijd aan de Golden Earring.

Museum RockArt is gevestigd aan de Zekkenstraat 42 te Hoek van Holland. Entree is € 7,50 per persoon. Rotterdampashouders en donateurs van Museum RockArt hebben gratis toegang. Voor groepen bestaat tevens de mogelijkheid om buiten de openingstijden een afspraak te maken.

Foto: voormalig Veronica boord technici Hans van Velzen en Johan van der Kolk bij de gerestaureerde Veronica boordstudio in Museum RockArt (Copyright: MediaPages)

Bron/tekst: Jaap & Jacqueline Schut / MediaPages

Tags: Nieuws Actueel