Marc van Amstel: 'Leren presenteren'

op .

presenterenMarc van Amstel en Raymond Kersten organiseren op 22 oktober de cursus 'Presenteren kun je leren'. Marc en Raymond over hun cursus: "Wilt u aan de slag als presentator, nieuwslezer, interviewer of voice-over? En heeft u weinig of geen ervaring? Wij bieden u een betaalbare cursus aan in één dag. Alles in een ontspannen sfeer, waar veel kan en niets moet. U ontvangt lesmateriaal en volgt een les waar u voorbeelden instructies en tips krijgt. Microfoons op statieven staan ter beschikking om de realiteit na te bootsen".


Marc en Raymond vertellen verder: "Naast theorie wordt er praktisch geoefend. Om ervaring op te doen maken we proefopnames. Tijdens de cursus evalueren we uw opnames. We geven u tips. Verder besteden we aandacht aan non-verbale communicatie. Na afloop ontvangt u een certificaat".

De kosten voor de geheel verzorgde cursus zijn € 195,- per persoon. Inclusief lunch, koffie/thee en frisdrank.

De cursus wordt gehouden op 22 oktober 2022 van 09.30 - 17.30 uur te Almere.

Inschrijven voor de cursus kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Marc van Amstel en Raymond Kersten zijn beiden bevoegd pedagogisch en didactisch instructeurs, voice-overs, presentator bij radiostations en evenementen en organisator van evenementen.


Bron/tekst: Marc van Amstel / Raymond Kersten / MediaPages

Tags: Nieuws Actueel